Bestuur

Voorzitter - Vacant
Penningmeester - Sanne Oudshoorn
Secretaris - Vacant
Algemeen lid - Jeanne Oudshoorn
Algemeen lid - Martijn te Riele

 

Klankbordgroep

Carla Vermeer
Femke de Wit
Erik van Schaik

Bestuursleden Gezocht!

Ben je op zoek naar:

- Zinvolle tijdsbesteding in een muzikale en maatschappelijke vereniging?
- Een nieuwe uitdaging?
- Nieuwe sociale contacten in Montfoort?

Heb je een vernieuwende kijk op het verenigingsleven? Of lijkt het je leuk om het bestuur te ondersteunen met je digitale en/of administratieve kwaliteiten?

Dan zijn wij op zoek naar jou en is het zeker de moeite waard om contact op te nemen.

Lees hieronder verder over de Vacatures en het Bestuur 

De Vacatures

Wij kiezen er nu voor om geen concrete ‘klassieke’ vacatures uit te schrijven. Op basis van je kwaliteiten, hetgeen je leuk vindt om te doen én wat het bestuur nodig heeft, kunnen we komen tot passende taken en rollen. We kunnen op dit moment zeker hulp gebruiken op secretarieel vlak en mocht je interesse hebben in een voorzittersrol, dan is dat bespreekbaar.

Het maakt ons niet uit wat je leeftijd is, wat voor achtergrond je hebt en of je al dan niet muzikaal geschoold bent. Wat wij wel belangrijk vinden is dat je een positieve instelling hebt en je jouw ervaring en kwaliteiten wil inzetten voor de vereniging.

 

Het Bestuur

Als bestuurslid draag je bij aan de randvoorwaarden en een positieve toekomst voor de vereniging waardoor huidige en nieuwe leden, van jong tot oud, veel plezier kunnen beleven aan muzieklessen en samen muziek maken.

De vereniging is sinds een jaar bestuurlijk een nieuwe weg ingeslagen, waarin vernieuwing en aansluiting bij deze tijd centraal staan. We hebben ambities en zijn daarom op zoek naar nieuwe bestuursleden die wat betreft competenties en vaardigheden een aanvulling zijn op het huidige bestuur.

Praktisch komt het erop neer dat we ongeveer 10x per jaar vergaderen. Daarnaast pakt elk bestuurslid in  zijn/haar vrije tijd de eigen taken op.

Neem contact op

Interesse of heb je vragen?

Neem contact op door een mail te sturen aan bestuur@sintcarolus.nl

Sanne Oudshoorn neemt dan contact met je op. Je kunt haar ook bellen op: 06-83988262

Gegevens muziekvereniging Sint Carolus

www.sintcarolus.nl

Pastoor Spaanplein 9
3417 HV   Montfoort